Lifestyle

MEGA PROMETA BUDVA – Izabrane najljepše fotografije nagradnog konkursa “Porodični selfie”

Kao što ste mogli da pročitate u mom prethodnom postu, od 1. do 15. oktobra, kompanija Mega promet Budva, organizovala je nagradnu igru za izbor najljepšeg selfija porodične trgovine.

U nagradnoj igri mogli su da učestvuju svi koji imaju facebook ili instagram nalog, a zadatak je bio napraviti selfie porodične trgovine u nekom od Mega marketa, okačiti fotografiju na svom nalogu i poslati je u inbox facebook ili instagram profila Mega prometa.

Bilo je to zaista interesantnih petnaest dana – u objektima Mega prometa mogli ste vidjeti nasmijana lica kupaca kako sa članovima svojih porodica traže pravu poziciju za fotografisanje i trude se da naprave što ljepši porodični selfie. I poruka je poslata – kupovina može biti vrlo zabavan čin u kojem učestvuje cijela porodica. A Mega promet Budva, kao primjer uspješne porodične kompanije, pokazuje kako brine o porodičnim vrijednostima i svojim potrošačima – organizovanjem ovakve nagradne igre, ali i konstantnim akcijama koje su odavno zaštitni znak Mega prodavnica.

Duško Antonović, profesionalni fotograf, i ja, kao zvanični žiri ovog takmičenja, zaista smo bili na slatkim mukama. U inbox facebook i instagram profila Mega prometa, stiglo je dosta lijepih fotografija.

Žiri na slatkim mukama 🙂

Kriterijumi kojima smo se rukovodili prilikom odabira najboljih, odnosili su se prije svega na energiju kojom fotografija odiše – pozitivan stav i osmijeh svih koji su na fotografiji. Zatim, bila je važna kompozicija fotografije, da je napravljena unutar nekog od Mega marketa i da je “selfie”. Nakon detaljnog uvida u fotografije i analize istih, donijelu smo sledeću odluku:

Treća nagrada – Kupon za kupovinu u Mega marketima u vrijednosti od 150 eura

Fotografija – Tamara Rajković Cukić

Druga nagrada – Lap top Lenovo

Fotografija – Časlav Nada Šćepanović

Prva nagrada – Pametni telefon marke Samsung S7

Fotografija – Ranju Shakya Belada

Osim prve tri nagrade, iako to nije bilo planirano, odlučili smo da dodijelimo i jednu specijalnu nagradu. Naime, fotografija Vanje Petričević i plavookog dječaka na njoj nas je toliko šarmirala, te nismo mogli da odolimo a da je ipak ne nagradimo. Zato je ova fotografija osvojila nagradu za šarm – kupon za kupovinu u Mega marketima u vrijednosti od 100 eura.

Fotografija – Vanja Petričević

Uručenje nagrada obaviće se u Mega Marketu 1 – kod Velike pijace u Budvi, u četvrtak 19. oktobra u 11h.

Na kraju bih se zahvalila svim učesnicima nagradne igre – bili ste sjajni i sve napravljene fotografije imaju ljepotu na svoj način. Kupujte i dalje u Mega marketima, jer ubrzo kreće još jedna fenomenalna nagradna igra!

Stay tuned!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × five =