Business,  Lifestyle

Hotel CentreVille Podgorica – pravi izbor za organizaciju konferencija i drugih događaja

Koleginica Jovana Miljanović i ja, održale smo prvu radionicu za blogere u Crnoj Gori, 11. februara u hotelu CentreVille u Podgorici. Kada sam prije nekoliko mjeseci, nedugo nakon što je hotel otvoren, prvi put boravila u njemu, poželjela sam tada da budem gost ovog simpatičnog hotela koji je za kratko vrijeme pokupio simpatije lokalnog stanovništva ali i ostalih gostiju iz zemlje i inostranstva. Želja mi se vrlo brzo ostvarila. Doživjela sam još jedno fenomenalno iskustvo, koje me je nadogradilo i u profesionalnom i u ličnom smislu. Slijedi priča iz CentreVille-a.

Sa dragim damama, Jelenom Kulidžan koja je zadužena za PR aktivnosti hotela i Dušicom Čarapić, menadžerkom prodaje, Jovana i ja smo vrlo brzo, na obostrano zadovoljstvo, dogovorile željeni oblik saradnje. U fokusu je bilo održavanje naše blogerske radionice, i odmah smo se oduševile kada smo vidjele prostor na prvom spratu hotela, koji je posebno namijenjen održavanju konferencija.

U ovom dinamičnom i funkcionalnom prostoru nalaze se tri kancelarije, dvije konferencijske sale i velika Grand sala kapaciteta do 120 sjedećih mjesta odnosno 200 mjesta za stajanje. Sve njih povezuje Galerija – veliki hol namijenjen za kafe pauze.

Tu je i The Dining Room, gdje ćete imati najljepši ugođaj doručka prije početka konferencije, seminara, radionice. Doručak je serviran na bazi švedskog stola, i zaista ne pamtim da sam se toliko oduševila ambijentom, uslugom i samom hranom kao tog jutra u hotelu CentreVille u Podgorici. Iskrene pohvale za ovaj kutak u kojem će uživati svi istinski sladokusci. Takođe, u The Dining Room-u je moguće organizovati različite vrste događaja, kao i na terasi predsjedničkog apartmana na 6. spratu.

The Dining Room

Osmijeh govori više od riječi 🙂 Moj omiljeni kutak u CentreVille-u – the Dining Room!

I sve to u centru Podgorice – CentreVille Hotel & Experiences smješten je u srcu poslovno-stambenog kompleksa Capital Plaza, koji predstavlja glavni administrativni i poslovni centar u Podgorici. Hotel je udaljen 15 minuta vožnje od aerodroma, 10 minuta od gradske autobuske i željezničke stanice, dok se najveći šoping centar u Crnoj Gori nalazi u neposrednoj blizini. Dakle – lokacija ne može biti bolja, što takođe ide u prilog pozicioniranju CentreVille-a kao idealne destinacije za konferencijski turizam.

Pogled na Capital Plaza Centar

Naša radionica održana je u Sali broj 1 koja se ispunila do poslednjeg mjesta!

Conference room 1

S obzirom da je ovo prvi put da Jovana uz moju pomoć organizuje ovakav događaj u Podgorici, zaista smo bile više nego zadovoljne odazivom polaznika. Najprije sam ja održala predavanje na temu „Kako da započneš blog“ a nakon jednosatne pauze, radionica je nastavljena maestralnim nastupom Jovane Miljanović „Kako od bloga napraviti biznis“.

https://www.youtube.com/watch?v=NEkY23YxKhM

Ovom prilikom moram da pohvalim sve učesnike – divne ljude koji su željni znanja iz ove oblasti sa jasnom vizijom kakav blog žele da naprave, aktivno učestvovali u radu svojim komentarima i pitanjima. Ono što je najbitnije je da su zaista dobili ono što su očekivali od radionice – jasne, konkretne i praktične savjete kako da zakorače u online raj – svijet blogovanja sa neograničenim mogućnostima za kretaivnost, razvoj i zaradu. Posebno su me oduševili što se nakon svega nekoliko dana poslije radionice, javljaju preko društvenih mreža, zovu na telefon – žele još po neki input jer su na korak od kreiranja sopstevnog bloga. Zaista je predivan osjećaj dijeliti znanje i iskustvo i uživati gledajući kako se to znanje umnožava, širi i pokreće na akciju. Zato ćemo Jovana i ja nastaviti sa organizacijom ovakvih radionica, o čijim terminima ćete biti blagovremeno obaviješteni!

Polaznici prve radionice by J&J – CentreVille Podgorica

A nakon završene radionice, spustile smo se u The Living Room – lounge & dining bar koji u stvari predstavlja lobi hotela CentreVille. Ali ne obični lobi, kakav ste navikli da vidite u hotelima – inače, u ovom hotelu sve je neobično, i zato mi se baš dopada. Umjesto klasičnog hotelskog lobija, CentreVille ima „dnevnu sobu“ – The Living Room.

Ovaj lounge&dining bar odiše toplom i opuštenom atmosferom, čemu doprinose garniture za sjedenje tipične za dnevne sobe, udobne fotelje, police sa knjigama i bogatom kolekcijom svjetskih časopisa. Living Room može poslužiti i kao mobilna kancelarija i mjesto za poslovne sastanke, dok šik i urban enterijer privlači goste u potrazi za kvalitetnim noćnim provodom. Tome u prilog ide jedinstvena ponuda koktela i razne tematske večeri koje jedva čekam da posjetim!

The Living Room

Po ugledu na svjetske metropole, The Living Room je uveo i novi koncept uživanja u hrani – small plates, idealan za dijeljenje sa prijateljima. Na meniju se nalaze jela, nastala smjelom mješavinom mediteranske i domaće kuhinje, pa smo se Jovana i ja odlučile da ovdje ručamo. I nismo pogriješile. 🙂

Naš izbor hrane u  The Living Room-u

Ono što takođe privlači pažnju Living Room-a jeste posebna prostorija u kojoj se možete fotografisati do besvijesti – idealna za foto geekove kao što sam ja. 🙂 Fotku možete dobiti u štampanoj formi a možete i ukucati svoju mejl adresu i stiže za nekoliko minuta.

I ostavih da za kraj da pomenem ono što je na mene ipak ostavilo najjači utisak u CentreVille hotelu. Pored sjajnog prostora za organizaciju konferencija, udobnog smještaja, zanimljivog enterijera kojeg krase eksponati urbane umjetnosti domaćih autora i umjetničke instalacije u holovima hotela, kao i svega ostalog pomenutog u tekstu, ono po čemu je hotel zauvijek dobio moju naklonost jesu – LJUDI! Počev od dvije dame, Jelena i Dušice, sa kojima se tako lako bilo dogovoriti oko svega, pa do ostalog osoblja u hotelu. Znate ono kad vam se neko stvarno nasmije i hoće da vam izađe u susret ne zato što mu je to posao već zato što mu je zaista stalo da vam boravak u hotelu, od kada u njega kročite, pa sve dok iz njega ne izadjete, bude takav da imate osjećaj topline i komfora kao da ste kod kuće? E takvi su vam zaposleni u hotelu CentreVille. I zato slogan hotela „Home away from home“ na pravi način oslikava suštinu cjelokupnog CentreVille doživljaja.

Meni ostaje samo da se u Jovanino i svoje ime, i ovim putem zahvalim cijelom timu na saradnji, sjajnom ugođaju i divnoj energiji koju sam odavde ponijela. Vama dragi čitaoci najiskrenije preporučujem da budete gosti hotela CentreVille u Podgorici, koji će vam za vaše vrijeme i novac, ponuditi zaista dodatnu vrijednost. I to prijateljski i od srca!

Više o cjelokupnoj ponudi i sadržaju hotela možete naći na web sajtu: www.cv-hotel.com, a u nastavku slijedi još par fotografija CentreVille-a iz mog ugla.

Naš Double Suite apartman

https://www.youtube.com/watch?v=U6YmMkB51sc

Šolja čaja i poslednje pripreme pred radionicu – pogled iz apartmana
Umjetničke instalacije u hotelu CentreVille
Spremna za svoju prvu radionicu! 🙂

 

 

Čekajuću učesnike da nam se pridruže nakon pauze.
Naš najstariji polaznik – Milivoje
Komentari nakon radioce

 

Sa mojom dragom polaznicom Ninom koja me je obradovala cvijećem i knjigom. Hvala!

Hvala CentreVille! Do sledećeg susreta! P.s. Obožavam ogledala 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × five =