Lifestyle

BIC Miss Soleil – moj izbor za njegu kože

Drage moje dame, volim kada sa vama mogu da podijelim neke korisne i zanimljive informacije. Uostalom, to ste već i navikle od mene.

U ovom tekstu upoznaću vas sa BIC Miss Soleil brijačima. Vrlo dobro znate koliko nam brijači pomažu u svakodnevnoj njezi kože, i koliko je važno da koristimo one koji će nam omogućiti glatko i nježno brijanje, a kožu učiniti mekom nakon upotrebe.

Miss Soleil brijač – nježan i moćan

BIC Miss Soleil brijač ima ergonomski prilagođenu cvjetnu dršku koja olakšava brijanje osjetljivih zona na koži. Nježan je i moćan u isto vrijeme, a sa svoje tri oštrice i dvostrukom lubrikant trakom, obogaćenom vitaminom E, čini kožu mekom nakon brijanja.

Mogu vam reći da sam potpuno zadovoljna efektima, naročito kada je u pitanju brijanje ispod pazduha. Jedna važna napomena Miss Soleil brijač je veoma precizan tako da nema potrebe za naglim i jakim pokretima prilikom brijanja. Dovoljno je da nježno predjete preko kože, i dlačice će biti odstranjene.

Romantičan i veseo dizajn

Originalan i romantičan cvjetni dizajn drške BIC Miss Soleil brijača, provjereno će vam poporaviti raspoloženje i učiniti da dnevna rutina brijanja postane pravo malo zadovoljstvo za vašu kožu.

Ovog proljeća, BIC je obradovao sve pripadnice ljepšeg pola, novim pakovanjem MISS Soleil brijača. U prodaji možete naći pakovanje od četiri brijača u četiri različite boje: pink, roza, ljubičasta i žuta, a za sve dame koje i dalje preferiraju ružičastu, u prodaji je novo praktično pakovanje od četiri brijača u četiri nijanse ružičaste boje.

Različite boje brijača unose vedrinu i olakšavaju prepoznavanje brijača u kupatilu, ukoliko vas u kući ima više, kao što je moj slučaj – mama, sestra i ja.

https://www.youtube.com/watch?v=YRH4bokZmZo

Cjenovna konkurentnost

Osim izuzetnog kvalieta i interesantnog dizajna, ono što Miss Soleil brijače izdvaja je i veoma pristupačna cijena. Najviše volim kada omiljeni brend i proizvod ispunjavaju moja očekivanja u svakom pogledu. E pa Miss Soleil brijač je školski primjer kako se za ponudjenu cijenu zadovoljava potreba kupca i gradi lojalan potrošač. Sve pohvale!

MISS SOLEIL Foto konkurs

BIC Miss Soleil je u aprilu mjesecu za sve BIC dame, organizovao kreativnu igricu i fenomenalno iznenađenje!

Sve što je potrebno da uradite jeste da odete na Google ili App Store i besplatno skinete BIC Bff club aplikaciju.

Uz pomoć aplikacije napravite svoju naslovnicu i postavite je na www.misssoleil.com, ili na svoj Instagram profil sa haštagom #misssoleil.

Najkreativnija fotografija, po odluci stručnog žirija, osvojiće fotografisanje za naslovnu stranu City Montenegro Magazina. Konkurs traje od 1. do 30. aprila 2017.

Više informacija možete naći na www.misssoleil.com

Zaista je puno razloga da BIC Miss Soleil brijač postane dio vaše svakodnevne njege, zar ne? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 17 =